Δοκιμάσαμε aerial yoga!

Και σήμερα θα σου πω τις εντυπώσεις μου!

Σαν γυναίκα, η μάχη με τα κιλά είναι μόνιμη. Και ειδικά μετά τη γέννα που το κορμί είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που έχεις συνηθίσει να βλέπεις στον καθρέφτη. Μπαίνει στη μέση και το ότι ποτέ δεν τρελαινόμουν για τα γυμναστήρια! Αλλά είμαι σε μια φάση που ψάχνομαι για το τι να κάνω για εμένα.

Οπότε όταν η aerial yoga instructor Χριστίνα Πετροπούλου με ενημέρωσε για τα μαθήματα που κάνει στο Gods’ Camp (Μενελάου 160, Ίλιον) ψήθηκα αμέσως!

Φυσικά υπήρχε ένας δισταγμός τύπου «θες και aerial yoga με αυτό το κορμί τρομάρα σου» αλλά η περιέργεια με κερδισε τελικά!

Τι (κατάλαβα ότι) είναι η aerial yoga

Οι ασκήσεις γίνονται γύρω (και πάνω και κάτω και μέσα) από ένα μεγάλο πανί που λέγεται αιώρα. Μην με ρωτήσεις προδιαγραφές, εμένα μου αρκεί που έμαθα ότι αντέχει το διπλάσιο και βάλε από το βάρος μου και είναι κρεμασμένη από ένα γάντζο που αντέχει 1 τόνο!

Δεν χρειάζεται να είσαι ήδη γυμνασμένη για να ακολουθήσεις τις ασκήσεις! Το κορμί ακολουθεί μόνο του και σου δείχνει τα όρια του!

VideoCapture_20181109-101653[1]Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις εκείνη την ώρα, αλλά η γυμναστική που κάνεις είναι απίστευτη! Εκεί που το κεφάλι σχεδόν ακουμπάει πάτωμα, βάζεις δύναμη σε χέρια κι ανεβαίνεις και στέκεσαι ψηλά στον αέρα και κάπως έτσι έχεις γυμνάσει χέρια, πόδια, κοιλιακούς!

Ο πόνος μετά την πρώτη φορά είναι υποφερτός. Τουλάχιστον εγώ και περπατούσα κανονικά και το 8 κιλά μωρό κουβαλούσα και σιδέρωσα και 2-3 πλυντήρια (γιατί εδώ μιλάμε με αλήθειες κι όχι βελτιωμένες εικόνες μαμάδων.

Εννοείται ότι όταν ακούς κάτι και yoga το μυαλό σου πάει σε χαλαρή μουσική, ηρεμία και τα σχετικά. Κάπως έτσι κλείσαμε και το πρώτο μας μάθημα. Με εμένα να κρύβομαι ολόκληρη μέσα στην αιώρα και να μην σκέφτομαι τίποτα!

Όπως κατάλαβες έχω ενθουσιαστεί με την όλη φάση! Κυρίως επειδή είναι γυμναστική χωρίς να τη νιώθεις γυμναστική! Τώρα ανυπομονώ για το επόμενο μάθημα, μου έχω υποσχεθεί να «πετάξω» και να βάλω στην άκρη το φόβο μου για τα ύψη!

Stay tuned για την συνέχεια!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s